Start - Koncept - Personligt - Kontakt - Media - Länkar

Många frågar mig vad jag spelar för låtar och jag brukar svara med en motfråga: Vad vill Du höra?

Med PARTYVARNING som leverantör av nöje får Du höra ALLT! Gamla godingar möter de senaste hitsen men det är pop och rock som bygger grunden. Naturligtvis spelas schlagers och hårdrock som sedan varvas med disco och 80-talsklassiker.

Ibland smyger det sig in en dansbandslåt, men var även beredd på att punkrock får publiken och hoppa som galningar innan de omfamnar varandra i en stillsam ballad. Det finns verkligen lite av allt i min breda repertoar!

Vill du ha röj, dans och party har jag massor med ljus och rök för att den rätta känslan ska infinna sig. Vill du hellre ha en stillsam afton spelar jag helt akustiskt när tillfället kräver det.

Jag har det bästa marknaden har att erbjuda vad det gäller ljud och tack vare ett trådlöst system har jag möjlighet att röra mig fritt i hela lokalen.

Krog, restaurang och pub är den mest förekommande arbetsgivaren. Här inriktas underhållningen mest mot party och dans. Vill du ha glada och nöjda gäster som dansar sig svettiga och släcker sin törst i baren är PARTYVARNING ett koncept som är helt rätt för dig!

Många företag anlitar PARTYVARNING för att få det där lilla extra vid sina evenemang. Här vill många ha dans och party men kanske något mer som dessutom aktiverar deltagarna. Då är PARTYVARNING ihop med mina koncept MUSIKDUELLEN och QUIZ TIME helt perfekt. Vid sådana här tillfällen skräddarsyr vi tillsammans ett lämpligt program.

Varje år spelar jag på ett antal bröllop. Jag ska direkt erkänna att jag inte är lämplig till att spela stillsamma visor till middagen, men vill du ha en bröllopsfest med fart och fläkt där både morfar och yngsta kusinen har kul gör du rätt i att anlita PARTYVARNING! Min allsidighet kommer verkligen till sin rätt vid sådana här tillfällen!

Privatspelningar där någon fyller år eller bara vill ha en trevlig fest blir allt mer förekommande bland mina uppdrag. Du som inte vill chansa eller riskera att det blir en tråkig fest ska naturligtvis anlita PARTYVARNING. Tillsammans kan vi skräddarsy ett koncept som garanterat får fart på festen.